Hirdetés

Ősszel érkezik a Rambo: Last Blood

|

Már tudjuk, hogy mikor kerül a vásznakra Sylvester Stallone következő, és talán már tényleg utolsó Rambo filmje.

Hirdetés

A Rambo franchise ötödik felvonása, a Rambo: Last Blood idén szeptember 20-án fog mozikba kerülni. A címnek is van egy kis lezárás jellege, miután az első Rambo címe First Blood volt 37 évvel ezelőtt.

Hirdetés

A főszereplő ezúttal is Sylvester Stallone, aki éppen egy mexikói kartellel keveredik összetűzésbe. Az egyik jóbarátja lányát elrabolják, így mindig száját biggyesztő hősünk azonnal akcióba lendül. A főszerepeket Stallone mellett Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta és Yvette Monreal kapták, a rendezői székben pedig Adrian Goldberg ül.

Stallone 36 éves volt az első film premierjekor, most pedig még 72 évesen is űzi az ipart. Nincs kétségünk afelől, hogy az ötödik Rambo filmben sem lesz gyenge az alakítása, nézzétek meg, hogyan edz a nagy kihívásra:

Akármilyen is lesz a film, ezért a kondiért jár a tisztelet és a kalapemelés!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)