Hirdetés

Rambo: Last Blood - kiszivárgott az első előzetes

|

A Cannes-i fesztiválon mutatták be a legújabb Rambo mozi első kedvcsinálóját, valaki pedig rögzítette is az egészet.

Hirdetés

Sylvester Stallone még 72 évesen is bitang kemény, régi nagy szerepeiben pedig továbbra is meggyőzően alakít. Erre remek példa volt a két Creed film, hamarosan pedig egy másik klasszikus karakterének bőrében láthatjuk ismét a színészt. Utoljára 11 éve, 2008-ban osztotta Burmában a halált John Rambo, idén pedig jön a Rambo: Last Blood (avagy magyar címe szerint a Rambo V - Utolsó vér). 

Hirdetés

A Rambo: Last Blood első előzetesét nemrég a Cannes-i fesztiválon vetítették le a résztvevőknek, az egyik néző pedig telefont ragadott és le is filmezte ezt. Ennek fényében nem lepődnénk meg, ha a filmet készítő Lionsgate hamarosan közzétenné a hivatalos verziót is. Amíg azonban erre várunk, meg tudjuk nézni a kamerás felvételt: 

Az ötödik Rambo filmről egyelőre annyit tudunk, hogy a címszereplő egy riporterrel az oldalán Mexikóban próbál megmenteni egy lányt, akit a helyi drogkartell tart fogva. A film 2019. szeptember 19-én érkezik meg a magyar mozikba.

Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)