Hirdetés

Rami Malek lehet a következő James Bond film főgonosza

|

Már egy ideje pörögnek a pletykák Malek szerepeltetéséről, de eddig összeegyeztethetetlen beosztások miatt bizonytalan volt az egész. Most viszont úgy néz ki, hogy az ügy nem megoldhatatlan.

Hirdetés

Először tavaly év végén röppent fel a pletyka arról, hogy Rami Malek lehetne a 25. James Bond mozi fő rosszfiúja, de az ezt követő hónapokban szinte semmit nem hallottunk erről, így sokan azt hitték, hogy mégsem lesz semmi a dologból. A film stábjához közeli források szerint azonban a jelek szerint mégis megvalósulhat a terv.

Hirdetés

Nemrég még problémás volt Malek számára összeegyeztetni a filmet és a Mr. Robot utolsó évadát, de a mostani hírek szerint a színész képviselői találtak módot rá, hogy mindkettő megoldható legyen. Egyelőre nincs szó szerződésről vagy konkrét megállapodásról, de ha Rami Maleket érdekli a dolog, akkor nem lehetetlen az összeegyeztetés.

Mivel Malek néhány napja zsebelhette be az év színészének járó Oscar-díjat, most valószínűleg bőven lesz munkaajánlata. Reméljük, hogy a sűrű programjába belefér majd Mr. Bond megkínzása is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)