Hirdetés

Rampage - megérkezett a klasszikus játék filmadaptációjának első előzetese

|

Az árkád játékon alapuló moziban Dwayne Johnson legjobb barátja egy óriási gorilla lesz, robbanásokból és akcióból pedig nem lesz hiány.

Hirdetés

A Rampage egy 1986-ban megjelent árkád móka, amiben egy hatalmas szörny bőrébe bújva kell lebontanunk egy várost, miközben igyekszünk túlélni a katonaság támadását. Először furcsának tűnhet, hogy pont egy ilyen videojáték kap filmfeldolgozást, de az első kedvcsináló alapján akár még egy egész jó kis popcorn-mozi is lehet belőle.

Hirdetés

A sztori szerint Dwayne Johnson karaktere jól kijön az állatokkal, különösen egy gorillával, ami egy furcsa szer hatására óriásira nő, és innentől kezdve felgyorsulnak az események. De láthatunk még hatalmas farkast és valamiféle hüllőt is, illetve feltűnik még a trailerben Jeffrey Dean Morgan is, aki mostanában Negant alakítja a The Walking Deadben.

Mélyenszántó gondolatokra és csavaros sztorira valószínűleg ne nagyon számítsunk, de a nagyra nőtt szörnyetegek és a látványos akció biztosan elviszi majd a hátán a Rampage-et.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)