Hirdetés

Ray Stevenson csatlakozott a Star Wars: Ahsoka sorozathoz, van egy tippünk arra, kit alakíthat

|

Egyre izgalmasabbnak tűnik a Star Wars: Ahsoka stábja.

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk hivatalos forrásból, hogy egészen pontosan mikor kezdődhet el a Star Wars: Ahsoka forgatása, így értelemszerűen a pontos premierdátumot sem ismerjük, de most olyan értesüléseket kapott a The Hollywood Reporter, melyek szerint áprilisban már el is indulhatnak a munkálatok. Ennek tükrében pedig az várható, hogy az elkövetkező hetekben záporozni fognak a castinghírek. Rögtön itt is van az első.

Kiderült ugyanis, hogy egy nem kisebb név, mint Ray Stevenson csatlakozott a csapathoz. Stevenson neve olyan filmekből lehet ismerős többek között, mint a Thor trilógia, melyben Volstaggot alakította, a 2008-as A Megtorló - Háborús övezet, ahol a címszereplőként bukkant fel, vagy épp a 2005 és 2007 között futott Róma tévésorozat, amelyben Titus Pullót játszotta el zseniálisan. 

Hirdetés

Egyelőre annyi derült ki, hogy a Star Wars: Ahsokában Ray Stevenson egy rosszfiú karakterét kapta meg, a The Hollywood Reporter pedig nem győzte elég gyorsan tisztázni, hogy nem Thrawn admirálisról van szó - hozzá nem is nagyon passzolna Stevenson fizimiskája. 

Az is simán elképzelhető, hogy egy teljesen új szereplőként üdvözölhetjük a színészt, de elég sokan gondolják úgy, hogy Thrawn jobbkezét, Gilad Pellaeon alakíthatja majd. Ez egy újabb remek lehetőség lenne arra, hogy az új, hivatalos kánonba átemeljenek valamit a régi Expanded Universe-ből, amit ma már csak Legendákként emlegetnek. 

Ray Stevenson / Gilad Pellaeon

A Star Wars: Ahsokában a főhősnő, vagyis a Rosario Dawson által alakított Ahsoka Tano mellett biztosan feltűnik még Hayden Christensen is, mint Anakin Skywalker / Darth Vader, illetve Natasha Liu Bordizzo is, mint Sabine Wren - őt ugyebár a Star Wars: Lázadók animációs sorozatból ismerhetik a rajongók. Tagja továbbá a stábnak Mary Elizabeth Winstead és Ivanna Sakhno is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)