Hirdetés

Ready Player One - az új trailer mindent megmagyaráz

|

A hamarosan mozikba kerülő Ready Player One legújabb trailere nem csak a sztori fő pontjait vázolja, hanem azt is egyértelművé teszi, mivel próbálja meg elérni Spielberg, hogy leessen az állunk.

Hirdetés

Már többen vannak, akik látták Steven Spielberg Ready Player One feldolgozását, de a számos dícséret mellett még egy előzetest is bedobott a Warner Bros., hogy még tovább fűtsék  hype-vonatot (és ez még nem biztos, hogy az utolsó kedvcsináló). Ebben néhány új jelenetet is láthatunk, de ezúttal látszólag inkább az volt a cél, hogy a könyvet nem igazán ismerő közönség számára tisztázzák, miről is szól a film.

Hirdetés

Így az alábbi videó első felében még egyszer elmagyarázzák nekünk, mi is az OASIS, mi a film akciójelenetei mögött álló kihívás tétje, a kritikusoktól vett idézetekkel pedig alátámasztják, hogy ez bizony piszok jól fog kinézni a mozivásznon.

De azt is az előtérbe helyezi a Ready Player One trailere, hogy a virtuális kalandok közben a főbb karakterek emberi kapcsolatai adják majd az egyik központi szálat, úgyhogy minden meglesz, ami egy hollywoodi mozihoz kell - beleértve a legjobbkor elindított slágereket.

Március 29-én pedig eldönthetjük, hogy nekünk mennyire jön be a nosztalgia- és cameobomba (nyilván nem létezik ilyen szó, de örömmel írtam le), ami gyakorlatilag a Ready Player One önmaga.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)