Hirdetés

Ready Player One - Spielberg Boba Fetté alakítja az egyik mellékszereplőt

|

T. J. Miller mesélt nemrég a jövőre érkező Ready Player One-feldolgozásban rá osztott szerepről, amire komoly hatással volt a Star Wars híres fejvadásza.

Hirdetés

A Ready Player One mozi 2015-ös leleplezése óta nem sok hír látott napvilágot a filmről, a szereplők egy részén és a 2018-as megjelenési dátumon kívül. Nemrég viszont az egyik szereplő, T. J. Miller elég bőbeszédűen nyilatkozott karakteréről, akit alaposan átdolgoztak a könyvhöz képest.

A karaktere, i-r0k a 2011-es regényben egy nem túl fontos mellékszereplő, de a jövőre érkező filmes feldolgozásban már egy sokkal menőbb változatával találkozhatunk majd.

"Egy vicces, de legalábbis megmosolyogtató Boba Fettet játszom. Az OASIS-ben jobb játékos vagyok, mint Aech, Daito, vagy a hozzájuk hasonlók. Alapvetően vitán felül én vagyok a legjobb fejvadász, de szabadúszó vagyok. Míg a Sixerek az IOI-nak vagy a Sorrentónak dolgoznak, engem fel kell bérelniük, ráadásul nagyon drágán, akár hogy megtaláljak és megöljek embereket, vagy hogy kiéheztessem őket a játékban. A filmbeli karakterem tulajdonképpen Boba Fett akar lenni. Ő a hőse, a példaképe, ami nem is áll olyan messze egy csomó Star Wars rajongótól, beleértve engem is"

- mesélte az újraírt i-r0k-ról Miller.

Hozzátette, hogy a karakter rajongása miatt ő maga is Boba Fettről - külön kiemelte, hogy az eredeti trilógiában látott változatról - mintázta a filmbeli beszédmódját is. Emellett Miller kitért arra is, hogy szerinte nem csak a színész játék, de a látványvilág is kiváló lesz a Ready Player One-ban.

"Alapvetően, amikor nem a való világban vannak, olyan, mint egy videojáték. De mivel Steven Spielbergről beszélünk, jobban néz ki, mint bármelyik játék a piacon. A rendelkezésére álló erőforrások miatt a Gears of War, vagy a Call of Duty a közelébe sem érhet. Azt hiszem egészen új technológiát dolgoztak ki hozzá. Szóval, igen, alig várom 2018-at."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)