Hirdetés

Ready Player One - DeLorean, Freddy Krueger és Szuper haver az első trailerben

|

A Comic-Conon befutott a Ready Player One első trailere, amiben a VR-ban folyó akció mellett a popkulturális utalásokból is jó néhány is feltűnik.

Hirdetés

A múlt héten befutott az első képes ízelítő a Ready Player One-ból, a Comic-Con nagy Warner-előadása pedig az ígéreteknek megfelelően az első előzetest is elhozta. A Spielberg-féle feldolgozás pedig már most rendkívül izgalmasnak tűnik.

Hirdetés

A képen már látott nyomortelepek után az első videóban végre megleshettük azt is, milyen kalandokra számíthatunk az OASIS-en belül, a most megmutatott képsorokban pedig a játékban elrejtett utalásokból is jó néhányat láthatunk.

Az egyik csatajelenetben feltűnik Freddy Krueger, de előtte láthatjuk azt is, ahogy valaki a Vissza a jövőbe DeLoreanjével driftel. A lezárásban pedig egy igazi tömegjelenet, ahol rengeteg játékos vesz részt az OASIS-en belüli versenyen, amiben az átlagos indulóhoz képest nagy előnnyel indul a Ready Player One némelyik szereplője. Na de nézzétek meg inkább:

Mit szóltok az első előzeteshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)