Hirdetés

Reagált a Fenegyereket játszó színész a Pókember Nincs hazaúttal kapcsolatos pletykákra

|

Vajon tényleg Matt Murdock karját láttuk a nemrég bemutatott előzetesben?

Hirdetés

Alig több mint egy hete adták ki a Nincs hazaút legújabb előzetesét, a videó pedig olyan nézettséget generált, mint kevés másik film kedvcsinálója. Ha még nem láttátok, itt magyar felirattal is megnézhetitek.

Az előzetes egy pontján a rendőrség éppen kikérdezi Peter Parkert Mysterio meggyilkolásának vádjával kapcsolatban, miközben egy ismerős kéz egy köteg papírt ejt az asztalra a gyanúsított elé.

Hirdetés

Ezután természetesen rögtön elkezdődött a találgatás: lehetséges, hogy Matt Murdock, aki egyébként civilben ügyvéd, lesz Peter védője? A Fenegyereket alakító Charlie Cox azonban hamar pontot tett a pletykák végére.

"Megígérhetem nektek, hogy azok ott nem az én alkarjaim."

Ez magában semmit nem jelentene, hiszen a színész most csupán azt cáfolta, hogy szerepel az előzetesben, Cox azonban korábban már közölte, hogy nem játszik a filmben, ha Fenegyerek feltűnik majd, egy másik színész fogja megformálni.

A Pókember: Nincs hazaút december 17-én kerül a mozikba és ha igazak a hírek, 150 percnyi akcióra számíthatunk, amibe számtalan univerzum karakterei beleférnek majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)