Hirdetés

Realitysorozatban tűnik fel Jason Momoa

|

Ne aggódjatok, nem hazudtolja meg magát: a The Climb minden lesz, csak trash nem.

Hirdetés

Valóságshow házigazdája és főszereplője lesz Jason Momoa. Na jó, a házigazda kicsit talán megtévesztő, házról (vagy villáról) ugyanis szó sem lesz: 

a színész hegymászókat terelget és versenyeztet majd a HBO Max The Climb című sorozatában.

Momoa régóta lelkes hegymászó, ő is kiveszi tehát a részét az izgalmakból, és a sportág olyan legendái segítik majd, mint Chris Sharma és Meagan Martin. Ezen túl sok konkrétumot még nem tudunk, csak azt, hogy a Sony Pictures Television készíti, január 12-én mutatják be az első három részt, amit öt másik követ majd 26-áig. Amatőrök versenyeznek majd a veteránokat is megizzasztó hegyoldalakon, a fődíj pedig 100 ezer dollár lesz.

Hirdetés

A bemutató alapján nagyon jól néz majd ki.

Arról viszont továbbra sem tudunk semmit, hogy a DC-moziverzum felforgatása mit jelent Aquaman karakterére nézve. Jason Momoa mindenesetre bizakodik és számít a stúdió fejeseire; és közben akcióvígjátékot készít John Cenával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)