Hirdetés

Rebootolják a Kaliforniába jöttem sorozatot, drámát csinálnak belőle

|

Morgan Cooper tavalyi YouTube videóját annyian imádták, hogy tényleg elkészülhet a drámai hangvételű The Fresh Prince of Bel-Air adaptáció.

Hirdetés

Morgan Cooper a YouTube-ra töltötte fel még tavaly márciusban egy fiktív Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel-Air) film előzetesét, a koncepció pedig a jelek szerint annyira megtetszett több streaming platformnak is, hogy jelenleg a HBO Max, Peacock, és a Netflix is versenyben van az ebből készült sorozat forgalmazásáért. 

Hirdetés

A szóban forgó videó immár közel két és fél millió megtekintésnél jár, a The Hollywood Reporter értesülései szerint pedig a trailer közzététele óta folynak a valódi sorozat előkészületei is. A Kaliforniába jöttem reboot az alábbi előzeteshez hasonlóan teljesen megváltoztatja az eredeti, hat évadot megélt széria tónusát, komédia helyett inkább drámába hajlik, az Egyesült Államok jelenlegi eseményeire reflektál majd, és a jelenleg trendeknek megfelelően sötét háttértörténetet ad a szereplőknek - ezzel talán kicsit ki is figurázza a most annyira divatos megoldásokat.

Az új sorozat elvileg átemeli az eredeti széria alaptörténetét, ugyanakkor hosszabb, egy órás epizódokkal operál majd annak érdekében, hogy rendesen ki tudják bontani a sztorit. A sorozatot Morgan Cooper rendezi, illetve ő lesz annak társírója is. Chris Collins kapta meg a showrunneri pozíciót, illetve vezető producerként is segíti majd a munkáját. A gyártás pedig Will Smith és Jada Pinkett Smith közös cégére, a Westbrook Studiosra hárul.

Bár több streaming szolgáltató is szeretné saját kínálatában tudni a Kaliforniába jöttem rebootot, mégis a Peacock lehet a befutó, mivel a sorozat jogai a Universal Studiosnál vannak, ez pedig az ő platformjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)