Hirdetés

Rebootot kap a Fecsegő tipegők, az eredeti szinkronhangok is visszatérnek

|

A Paramount Pluson debütál majd az új rajzfilmsorozat, ami hű marad a nagy elődhöz.

Hirdetés

A Nickelodeon bejelentette, hogy visszatér a Rugrats, avagy a Fecsegő tipegők című animációs sorozat. Egészen pontosan a széria rebootjáról van szó, amely ugyan 3D-s megvalósítást kap, de ezzel párhuzamosan egyáltalán nem felejti el saját gyökereit.

Épp ellenkezőleg: az új sorozat az eredeti, 2D-s irányvonalat veszi alapul, azt a grafikai megvalósítást, amit amit anno megszoktunk a Klasky Csupó stúdiótól - ezt a céget ugyebár Arlene Klasky, és a magyar származású Csupó Gábor alapította 1982-ben. Az új látvány elsőre picit szokatlan lehet, de sikerült megőrizni a szereplők összes jellegzetes vonását.

Hirdetés

Az új Fecsegő tipegők a március 4-én elrajtoló Paramount Plus streamingszolgáltatás (ami a jelenleg is működő CBS All Access átalakításából születik meg) egyik első műsora lesz. Pontos premierdátuma egyelőre még nem ismert, de az alkotók tavaszi starttal számolnak. Visszatér az össze fontosabb szinkronhang, így újra hallhatjuk majd E.G. Daily (Tommy), Nancy Cartwright (Chuckie), Cheryl Chase (Angelica), Cree Summer (Susie), valamint Kath Soucie (Phil és Lil) hangját az eredeti, angolnyelvű verzióban.

Egy rövidke videót már közzé is tettek az új sorozatból, de oly sok más CBS/Paramount tartalomhoz hasonlóan ez is le van tiltva a YouTube-on az Egyesült Államokon kívül, így csak egy linket tudunk adni hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)