Hirdetés

Red Bull Mind Gamers - hogyan készül egy szabadulószoba?

|

A Red Bull Mind Gamers escape room világbajnokság szervezői most arról mesélnek, hogyan áll össze egy kihívás.

Hirdetés

Jövő héten összemérik tudásukat a világ leggyorsabban szabaduló csapatai, ugyanis elstartol az első Red Bull Mind Gamers szabadulószoba világbajnokság, melyet ráadásul hazánkban, Budapesten szerveznek.

Korábban megtudhattuk, mit nevezhetünk escape roomnak, és azt is, hogyan született meg a világbajnokság ötlete. A harmadik videóban Dr. Scott Nicholson szabadulószoba tervező arról mesél, mi kell egy jó kihíváshoz. A professzor elmondja, milyen szempontokat kell figyelembe venni, mennyire fontos, hogy legyenek fizikai feladványok és fejtörők. Egy másik tervező, a Wilfrid Laurier Egyetemen tanuló Sean Harris a Minecraft segítségével tervez, így tudja ötleteit vizuális formába önteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)