Hirdetés

Itt az új Sikoly első előzetese

|

Egyúttal hivatalos képeket is közzétett a stúdió a széria ötödik felvonásából.

Hirdetés

A Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezésében készülő Scream egyszerre lesz folytatása és rebootja a Wes Craven által újára indított horrorsorozatnak, nem egy több ismerős színész felbukkank benne az újak mellett. Neve Campbell, Courteney Cox és David Arquette is visszatérnek a következő Sikolyban, de az új generáció képviselői között is akad pár rutinosabb szereplő, mint például Jack Quaid (The Boys) és Dylan Minnette (13 Reasons Why).

Azt illetően, hogy kit (vagy kiket) rejt az ikonikus Szellempofa álarc, legfeljebb találgatni tudunk, és természetesen a frissen kiadott trailer sem követi el azt a hibát, hogy máris leleplezze a gyilkost (vagy gyilkosokat).

Hirdetés

Ezúttal - látszólag - nem Sidney Prescott a célpont, aki szokás szerint számíthat Dewey és Gale támogatására is, miközben segíteni próbál a bajba jutott fiatalokon.

A tervek szerint 2022. január 14-étől kezdik vetíteni az amerikai mozik a Sikoly folytatását/rebootját, amiből a fenti traileren túl egy sor képet is megnézhettek az Entertainment Weekly-nek köszönhetően.

Hogy tetszenek a látottak? Tervezitek, hogy megnézitek a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)