Hirdetés

Régóta jelenlévő easter eggről rántotta le a leplet a The Walking Dead stábtagja

|

A speciális effektekért felelős Greg Nicotero a sorozat óráira hívja fel figyelmünket.

Hirdetés

Ugyan a The Walking Dead már hivatalosan is véget ért, a franchise tovább zakatol az AMC legnagyobb örömére. Ami annak idején egy óvatos próbálkozásként indult, mára egy hatalmas univerzummá nőtte ki magát, rengeteg meglepetéssel és titkokkal. A sorozatban több alkalommal is voltak utalások régi horror és sci-fi sorozatokra, most viszont egy teljesen más jellegű easter eggre derült fény.

Múlt hétvégén rendezték meg Atlantában a Walker Stalker Cont, ahol egy beszélgetés során a sorozat speciális effektjeiért felelős szakembere, Greg Nicotero egy nagyon kevesek által ismert, rendszeresen visszatérő easter eggről rántotta le a leplet.

Hirdetés

Nicotero egészen pontosan így mesélt az ötödik szezon első részéről:

"[Rick] Hershel láncos óráját használja, aztán mikor elmegy, Meghez kerül. A számlapon 5:01 látszik, ugyanis ez volt az 501-es epizód [vagyis az ötödik évad első része - a szerk.]"

Nicotero elmondta, nem ez volt az egyetlen ilyen easter egg, azóta bármikor forgatnak valamilyen jelenetet, ahol egy óra is látszik, azt mindig úgy állítják be, hogy az éppen aktuális epizód számát rejtse.

Mivel a The Walking Dead során sokan, sokszor próbálták kitalálni, hogy épp mennyit haladt előre az idővonal, megannyi szempár figyelme irányult az érintett eszközökre, mégis valószínűleg nagyon kevesen kötötték össze, hogy számok mindig az aktuális epizódra utalnak, nem pedig egy valós időpontra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)