Hirdetés

Rejtett üzenetek lapulnak a Silent Hill: Townfall kedvcsinálójában

|

A Silent Hill közössége már neki is állt a rejtvényfejtésnek.

Hirdetés

Október 19-én tartotta a Konami a sok rajongó által már régóta várt Silent Hill Transmission eseményt, ahol több projektet is lelepleztek, érkezik például a Silent Hill 2 remake, és egy új filmet is kilátásba helyeztek. Az említett remake-en túl további játékok is készülnek, köztük a Silent Hill: Townfall, amit az Annapurnával közösen gondoz a Konami, a fejlesztést pedig a No Code Entertainment (Stories Untold, Observation) végzi. Az egy percnél alig hosszabb kedvcsináló már önmagában is ütős volt, a rajongók azonban felfedeztek több érdekességet az előzetesben.

Kezdésnek ott van például az apró CRTV, aminek kijelzőjén a THY FLESH IS WEAK szöveg olvasható, utána pedig több kép, például egy elhagyatott utca, egy másikon két alak, ahogy üvegpohárral ünnepelnek, és a többi. A lelassított előzetesben kiszúrt jeleneteket itt futhatjátok át, a készítők azonban ennél is mélyebbre ástak el egy-két nyomot.

Hirdetés

A játék subredditjének lelkes felhasználói rájöttek, hogy az előzetes további titkos üzeneteket rejt, ezeket azonban csak akkor dekódolhatják, ha átalakítják az előzetest .mp3-ba és spektrogramban szemügyre veszik. Miután más-más frekvenciákon megvizsgálta, MilkManEx arra jutott, hogy az előzetes titkos üzenete a következő:

"BÁRMILYEN SZÍVE IS VOLT ENNEK A VÁROSNAK, MOSTANRA MEGÁLLT."

A rajongók abban is biztosak, hogy 0:33-nál a hang azt mondja: "Wow, ez tényleg Alessa?", ami az eddigi legkomolyabb kapcsolat a Silent Hill lore-ral. Alessa a kislány, aki gyakran feltűnik az első Silent Hill játékban. Bárkinek ismerős lehet a karakter, aki játszott az első vagy a harmadik játékkal, esetleg látta az első Silent Hill filmet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)