Hirdetés

Rekordáron kelt el két Star Wars plakát egy magyar aukción

|

George Lucas két klasszikusának posztere is milliós összegért talált gazdára.

Hirdetés

A gyűjtők minden egyes alkalmat türelmetlenül várnak, amikor bővíthetik a kollekciójukat, éljenek külföldön vagy éppen hazánkban. Magyarországon Plakátfiú az egyik, aki folyamatosan ereklyéket kínál az érdeklődőknek, a nevéből nem nehéz kitalálni, hogy legfőképpen ritka posztereket. Plakátfiú ezúttal a Múzeum Antikváriummal egyesítette erejét egy aukció keretében, amelyen számos kincs kereste gazdáját, többek között két Csillagok háborúja relikvia is. Nem is maradtak licit nélkül. 

Hirdetés

Az MTI közleménye szerint rekordösszegért kelt el a George Lucas nevével fémjelzett Star Wars IV: Egy új remény plakátja, amit a MOKÉP felkérésére Felvidéki András grafikus készített el. Felvidéki munkája 1,2 millió forintot ért egy gyűjtőnek, különlegességéhez pedig nem férhet kétség. Íme: 

A Richard Marquand által rendezett Star Wars VI: A Jedi visszatér magyarországi posztere sem teljesített sokkal rosszabbul a kalapács alatt, a Munkácsy-díjas grafikusművész, Helényi Tibor tervezte változatot 1 millió forintért ütötték le. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)