Hirdetés

Rekorder lett a Fekete Párduc 2

|

Minden korábbi MCU-s filmet sikerült maga mögé utasítania a Black Panther: Wakanda Forevernek.

Hirdetés

Hétfőn jelentették be hivatalosan, hogy a Black Panther: Wakanda Forever, avagy a hazai cím szerint a Fekete Párduc kettő minden előző MCU-s mozit maga mögé utasított a Disney+ streaminplatformon. Ryan Coogler filmje ugyebár február 1. óta érhető el a Disney+-on, most pedig nem kisebb elismerést zsebelhetett be, mint a legnézettebb Marvel alkotás titulusát - a premiert követő első 5 napra vonatkozóan. 

Bizony, még egy korábbi MCU-s kalandot sem nézték meg 5 nap alatt annyian a Disney+-on, mint a Black Panther: Wakanda Forevert. Sajnos a konkrét számokat nem kötötte az orrunkra a Disney, így meg kell elégednünk azzal, hogy a képzeletbeli dobogó első fokára léphetett fel a Fekete Párduc 2.

Hirdetés

A Black Panther: Wakanda Forever egyébként összesen 5 Oscar-jelölést kapott, a Ramonda királynőt alakító Angela Bassettet például a legjobb női mellékszereplő szobrocskájára jelölték. Ezzel ő lett az első nő, az első színes bőrű színész és egyben az első Marvel-szereplő, akit egy képregényadaptációért Oscarra jelöltek. 

A Fekete Párduc 2-ről készült kritikánkat alább megnézhetitek, ha korábban esetleg még nem láttátok volna.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)