Hirdetés

Rekordmennyiségű mozifilmet mutat be 2023-ban a Marvel Studios

|

Sűrűsödik a következő évek filmes naptárja, a Marvel már 5-6 évvel előre is tervez.

Hirdetés

A Marvel Studios az előző héten mutatta be a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendáját, jelenleg pedig a Disney+-on fut a What If...? animációs sorozat, amely epizódjaiban a Marvel univerzum alternatív idővonalaiba kaphatunk betekintést. Még idén novemberben pedig debütál az újabb mozifilm, az Örökkévalók, de ezt követően is már komoly tervekkel bír a Marvel Studios.

A stúdió vezetője, Kevin Feige egy interjúban korábban elmondta, hogy több, akár 5-6 évre előre is terveznek már, a gépezet pedig gőzerővel beindul, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a legújabb információk alapján a Marvel Studios már öt filmet tervez bemutatni 2023-ban, ami minden eddiginél feszesebb tempót jelent.

Hirdetés

A Marvel Studios 2017 óta évente három filmet mutat be, de 2021 az első év, amikor négy mozifilm is debütál. A Fekete Özvegy, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája és az Örökkévalók után decemberben érkezik a Sony közreműködésével készített Pókember: Nincs hazaút is. 2022-ben szintén négy filmet remélhetünk.

Az MCU viszont rohamosan bővül az újabb filmek mellett a sorozatokkal is, így nem meglepő, hogy a mozis premierekből is egyre többet várhatunk a stúdiótól. A Phase One értesülései alapján 2023-ban a már bejelentett Quantumania és a Galaxis Őrzői harmadik része mellett még további három projektet fognak bemutatni. Egyelőre pontosan nem tudni, hogy ezek melyik filmek lesznek, egyesek szerint a Penge rebootra, a Deadpool 3-ra és egy új Fantasztikus Négyes mozira is számíthatnak a rajongók.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az alábbi grafikán láthatóak a már megerősített premierdátumok.

Ti melyik új Marvel filmekre számítotok a következő években?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)