Hirdetés

Rekordot döntött A Mandalóri harmadik évadának előzetese

|

Döbbenetesen sokan voltak kíváncsiak rá.

Hirdetés

Hosszú idő telt el, mióta elbúcsúztunk A Mandalóri sorozattól, bár a második szezon befejezése után főhősünk, Din Djarin és pajtása, Grogu is felbukkant a Boba Fett könyve című spin-off szériában is. Most mindenesetre véget fog érni a várakozás, március elsején indul a harmadik évad, ami nemrég megkapta saját előzetesét is.

Ezt a trailert nálunk természetesen magyar felirattal nézhettétek meg (megtalálható alább is), világszinten pedig olyan sokan voltak rá kíváncsiak, hogy rekordot döntött: a The Hollywood Reporter beszámolója szerint az első 24 órában nem kevesebb mint 83,5 milliós nézettséget szedett össze.

Hirdetés

Összehasonlításképpen az Obi-Wan Kenobi sorozat előzetese ugyanennyi idő alatt "csak" 58 milliós nézettségig jutott el. Az tehát egyelőre bizonyos, hogy a Disney+-on debütált eddigi összes Star Wars-sorozat összes évada közül A Mandalóri legújabb felvonásának kedvcsinálójára voltak a legtöbben kíváncsiak, az viszont még a jövő zenéje, hogy maga az évad is rekordernek fog-e bizonyulni. Erre egyébként nyilván minden esély megvan.

A jövőben sem maradunk Star Wars-sorozatok nélkül, hiszen készül az Andor második évada, jön az Ahsoka sorozat, a Skeleton Crew, a Köztársaság fénykorában játszódó The Acolyte, valamint a Lando is - utóbbi a legképlékenyebb, mivel a többi sorozattal ellentétben még nem indult el a forgatása, csak az előkészítési fázisnál járnak az alkotók.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)