Hirdetés

Rekordot döntött A Sólyom és a Tél Katonája első része

|

A WandaVisionnál is többen voltak rá kíváncsiak. És nem csak annál.

Hirdetés

Csak nemrég ért véget a Marvel első Disney+-os sorozata, a mozis költségvetésből készített WandaVision Paul Bettany és Elizabeth Olsen főszereplésével, és máris elrajtolt a következő, amely Amerika Kapitány két társára, Sólyomra (Anthony Mackie) és Buckyra (Sebastian Stan) fókuszál.

A rajongók és a kritikusok is szerették a karakterek önálló szériájának nyitányát, amely számos kérdést felvetett és igyekeztünk megválaszolni mindent, amit csak tudtunk, így már csak egy maradt: hogy vajon mennyien követték figyelemmel a pilotot. 

Hirdetés

Bár a Disney nem közölt pontos nézőszámot, azt azonban elárulta, hogy A Sólyom és a Tél Katonája első epizódja legyűrte az eddigi csúcstartókat, a WandaVision és a The Mandalorian premierjét is, amik a legnézettebbek voltak a streamingszolgáltatás eddigi történetében, szóval kijelenthető, hogy Sólyomék szerezték meg a trónt ebben a kategóriában.

Kíváncsian várjuk, hogy összesítésben mire lesz képes a közkedvelt páros,  akik a legutóbbi részen kívül még öt alkalommal fognak jelentkezni, péntekenként. Egyelőre még nem tudni, hogy lesz-e 2. évad, de nem kell elsietni, az első évad is tartogat meglepetéseket - például az új Amerika Kapitányt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)