Hirdetés

Rekordot döntött a Star Wars: Obi-Wan Kenobi sorozat

|

Maga mögé utasította a többi Star Wars és Marvel sorozatot is.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy hatalmas siker lesz a Star Wars: Obi-Wan Kenobi tévésorozat, így talán nem okozott akkora meglepetést a tény, miszerint rekordot döntött a széria első epizódja, még soha egyetlen sorozat nem nyitott ilyen jól nézőszám terén a Disney+ platformon. Pontos számokat sajnos ezúttal sem kötött az orrunkra a Disney, így csak annyit tudunk, a Kenobi évadnyitója A Mandalóri első részét is maga mögé utasította, ahogy a különböző Marvel-sorozatokat is.

A számításokat egészen pontosan a nyitóhétvégék összesített adatai alapján végezték el, a streamelt órák tekintetében. 

Hirdetés

Nyilván az összképhez hozzátartozik az is, hogy egyrészt már sokkal több előfizetője van a Disney+-nak, mint amikor anno A Mandalóri indult, másfelől a Kenobi premierjét egy néhány órával előrébb hozták, ráadásul egyből egy amerikai hosszúhétvégén nyitott a sorozat. Mindenesetre így is nagyon szép teljesítmény ez. 

A Star Wars: Obi-Wan Kenobi sorozat ma kapta meg harmadik részét. Még három epizód érkezik, mivel a széria mindössze csak hat részből áll, folytatásra pedig egyelőre nem igazán lehet számítani, kerek egészként képzelte el a történetet a rendező, Deborah Chow.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)