Hirdetés

Rekordot döntött a The Suicide Squad korhatáros trailere

|

James Gunn következő mozija újabb bizonyíték lehet arra, hogy igenis arathat nagy sikert egy felnőtteknek szóló képregényfilm.

Hirdetés

Amikor megjelent a Deadpool első része, sokan kételkedtek abban, hogy vajon mekkora sikerre számíthat egy kifejezetten idősebb korosztályt célzó adaptáció, de Ryan Reynolds filmje végül minden várakozást felülmúlt. Most James Gunn is tesz egy próbát, az előzetes számok alapján pedig úgy tűnik, hogy megismétlődhet a csoda.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt megjelent a The Suicide Squad korhatáros előzetese, amely értelemszerűen a film véresebb jeleneteiből is tartalmazott néhány ízelítőt. Általában nem az ilyen red band trailerektől várják a legnagyobb nézettséget, viszont James Gunn nemrég megosztotta a Twitter-oldalán, hogy az előzetes minden eddigi rekordot megdöntött:

"Most tudtam meg, hogy a The Suicide Squad trailere új rekordot döntött, ugyanis még semmilyen red band trailert nem néztek meg 150 millióan egy hét alatt. Nagyon hálás vagyok mindannyiótoknak, amiért ezt valóra váltottátok! Köszönöm!"

Persze egy ütős trailer még önmagában nem jelent garanciát a sikerre, elvégre David Ayer korábbi filmjét is egy igen jó előzetes vezette fel, de James Gunn eddigi munkássága alapján azért bőven van okunk reménykedni.

Ti mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)