Hirdetés

Rekordnézettséget hozott Loki, a csínytevés istene

|

A Marvel filmjei után a sorozatai is egyre magasabbra törnek.

Hirdetés

Repülőrajtot vett a Loki a Disney+ felületein, amivel a korábbi két Marvel sorozatot is maga mögé utasította. A nézettségi statisztikákat készítő Samba TV jelentése szerint a premier estéjén nem kevesebb, mint 890 ezer háztartás volt kíváncsi a csínytevés istenével foglalkozó sorozat első részére, amiben már az első rész is nagyon izgalmasra sikeredett (SPOILER!).

Az egye erősödő tendencia jó visszajelzés a Marvelnek, hogy jó úton járnak, hiszen már a WandaVision 655 ezres és a Falcon and the Winter Soldier 759 ezres megtekintése is nagyon jónak számított, úgy tűnik azonban, hogy van még hova feljebb nyomni a számokat.

Hirdetés

A sorozatban természetesen viszontláthatjuk Tom Hiddlestont, aki már jó ideje tökéletesen testesíti meg Thor fivérét, mellette pedig főszerepben üdvözölhetjük Owen Wilsont, aki Mobius M. Mobiust alakítja, a Time Variance Authority ügynökét. Ez egyben Wilson első szerepe is az MCU-ban.

Michael Waldron, a sorozat készítője és első számú írója elmondta, hogy "ha jogilag megoldható" még az is elképzelhető, hogy korábbról már megismert MCU karakterek is feltűnnek majd a sorozatban. Jól látszik, hogy a Marvel nemcsak a konkrét sztorit, de az egész körítést is Lokira jellemző kiszámíthatatlansággal kezeli, ami csak hozzátesz az élményhez.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Nektek bejött az első epizód? Ha még nem láttátok, tervezitek elkezdeni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)