Hirdetés

Rémálmokba illő a Star Wars karakterek horrorisztikus újragondolása

|

Rob Sheridan digitális rajzain pokolba illő figurákként jelennek meg a Star Wars kedvenc szereplői.

Hirdetés

Rob Sheridan íróként és digitális művészként már számos képregényen és albumborítón dolgozott, de ezek mellett is van ideje kisebb projektekre. A Star Wars rajongójaként elképzelte, hogyan néznének ki a filmek klasszikus karakterei horrorba illő lényekként. A humaniod figurák mellett még a droidokat is áttervezte, a végeredmény egyszerre látványos és félelmetes.

Sheridan a projektnek a beszédes Star Wars Episode 666: A New Flesh címet adta, a képeket nézegetve tökéletesen illik a név a témához.

Hirdetés

A Star Wars horrorisztikus újragondolásainak sorát Luke Skywalker, Han Solo, Leia hercegnő és Chewbacca nyitják, őket követik az úgynevezett "nekromechanikus" droidok, de még számos különböző karakter, illetve Darth Vader és Yoda is kapott egy új, brutális formát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Sheridan portfóliója, számos illusztrációja és fényképe a hivatalos honlapján tekinthető meg. 

Nektek hogy tetszik az alternatív horrorisztikus Star Wars univerzum?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)