Hirdetés

Remek formában van a marveles Echo sorozat címszereplőjét alakító színésznő

|

Alaqua Cox az Instagramra töltött fel egy videót, ami alapján úgy tűnik, javában készül már a szerepre.

Hirdetés

Habár még nem kaptuk meg a Marvel filmes univerzumát alternatív történetekkel kibővítő What If...? sorozat teljes első szezonját, sok rajongó valószínűleg már az ősszel érkező Hawkeye, vagyis Sólyomszem szériára készül, ami több szempontból is érdekesnek ígérkezik. A Disney+ kínálatában debütáló alkotásban ugyanis nemcsak Jeremy Renner karaktere tér vissza, de bemutatkozik még Kate Bishop is, akit Hailee Steinfeld alakít majd.

Hirdetés

Sólyomszem sorozatában továbbá szerepelni fog még Maya Lopez, vagyis Echo is, aki a jelek szerint annyira fontos része lesz majd az MCU-nak, hogy még saját spin-offot is kap. A karaktert Alaqua Cox kelti majd életre, aki nemrég posztolt is egy menő videót az Instagramra. Úgy tűnik, hogy a színésznő eléggé formába hozta magát a szerep miatt, mivel már képes felhúzni a saját testtömegénél is nehezebb súlyt, ami bizony elég szép teljesítmény.

Egyébként egyelőre nem tudni, mikor debütálhat az Echo sorozat, viszont a Sólyomszem a tervek szerint november 24-én rajtol el, szóval a What If...? első szezonját követően is számíthatunk még MCU-s sorozatra idén.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)