Hirdetés

Remek mozis nyitást hozott össze a Doctor Strange az őrület multiverzumában

|

A Marvel Studios legújabb filmje az egyik legsikeresebb úgynevezett preview vetítést produkálta csütörtökön.

Hirdetés

Az első gazdasági beszámolók alapján is elég nagy dobás a Marvel Studios legújabb alkotása, a Doctor Strange az őrület multiverzumában. Stephen Strange karakterének második önálló filmje kiválóan debütált, az USA-beli adatok alapján a mozik történetének egyik legjobb nyitását érte el, a bevételi mutatók szerint nem sokkal maradt el a Bosszúállók: Végtelen háború nyitónapjától.

A Variety értesülései szerint a Doctor Strange 2 összesen közel 36 millió dollár bevételt termelt a premier napján az Egyesült Államokban. Ezzel a nyolcadik legjobb premiernapi bevételi eredményt produkálta az országban. A globális mutatók szerint a film több mint 40 országban összeszen már közel 86 millió dollár bevételt hozott, az USA-beli mutatókkal együtt ez 122 millió dolláros profitot jelent.

Hirdetés

A multiverzumos kaland 36 milliós nyitása jelentősen jobb, mint a The Batman (21 millió), a Fekete Özvegy (13,2 millió) és az Örökkévalók (9,5 millió) eredménye. Az MCU alkotásai közül a Pókember: nincs hazaút 50 millió dolláros premierjét nem sikerült utolérnie, a Marvel filmjeinek csúcsa a kategóriában pedig továbbra is a Bosszúállók: Végjáték, ami 60 millió dollár bevételt kaszált a premier napján.

A szakértői előrejelzések alapján a Doctor Strange az őrület multiverzumában a nyitóhétvégén globálisan akár 340 millió dolláros bevételt hozhat - ezzel bőven megtérülne a 200 milliósra becsült produkciós költség.

A Sam Raimi rendezésében készült, egyedi hangulatú filmről Csirke kritikáját mindeképpen érdemes elolvasnotok, ha pedig már láttátok a mozit, a kapcsolódó cikkben a stáblista utáni jelenetekről is többet megtudhattok.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)