Hirdetés

Rendező nélkül maradt az új Fantasztikus Négyes film

|

A Pókember: Nincs hazaút rendezője dobbantott a projekt éléről.

Hirdetés

Kevin Feige először a 2019-es San Diegó-i Comic Conon említette meg, hogy egy új Fantasztikus Négyes film is a terveik között szerepel, egy évvel később pedig hivatalosan is megerősítették a projektet egy logóval és a rendező bejelentésével Jon Watts személyében.

Watts a 2015-ös Rendőrautóval keltette fel a producerek figyelmét, majd a 2017-es Pókember: Hazatéréssel, a 2019-es Pókember: Idegenbennel és a 2021-es Pókember: Nincs hazaúttal bizonyította, hogy képes sikeres blockbustereket rendezni. A Fantasztikus Négyes azonban már nem vele fog megvalósulni. 

Hirdetés

A legújabb hírek szerint ugyanis Watts otthagyta a projektet, amit mindkét fél megerősített. Ezúttal nincs szó kreatív nézetkülönbségekről vagy hasonlókról, közös megegyezéssel, békésen zajlott le az elválás, állítólag azért, mert Watts egy időre maga mögött akarja hagyni a szuperhősfilmek világát a Pókember-trilógia után. A Marvel Studios társelnöke, Louis D'Esposito a következőket mondta el Watts távozásával kapcsolatban: 

"Igazi öröm volt Jonnal együtt dolgozni a Pókember-filmeken. Alig vártuk, hogy folytathassuk vele a közös munkát, hogy a Fantasztikus Négyest is bevigyük az MCU-ba, de megértjük és támogatjuk a távozásának okait. Bízunk benne, hogy valamikor a későbbiekben újra lesz lehetőségünk együtt dolgozni."

A Sony és a Pókember széria producerei azonban világossá tették, hogy később számítanak Wattsra a hálószövő jövőbeli kalandjainál Tom Holland és Zendaya mellett, a rendező pedig hivatalosan ebből a franchise-ból még nem szállt ki, szóval bármit hozhat a jövő.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Watts következő rendezői munkája egyébként az Apple Studios által liciten megnyert koncepció lehet, amelyet ő ír is: az egyelőre cím nélküli film főszereplői George Clooney és Brad Pitt lehetnek. Az alkotás ugyan az Apple TV+-ra fog készülni, de előtte moziban is bemutathatják. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)