Hirdetés

Rendhagyó módon zajlott a Doctor Strange in the Multiverse of Madness forgatása

|

Sam Raimi több verziót is leforgatott a Doctor Strange in the Multiverse of Madness egyes jeleneteiből, és meglehetősen jó oka volt rá.

Hirdetés

Most, hogy kezd beindulni a hype gépezet a Shang-Chi film körül, egyre több szó esik a Marvel filmes univerzumának jövőjéről. A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját többek között a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) követi majd, aminek egy főbb szereplője megjelent az új szuperhős debütáló produkciójánál.

A vörösszőnyeges felvonulás alatt a Marvel helyi csapata elkapta egy szóra Benedict Wongot, aki Strange jobbkezét alakította az első Doctor Strange filmben, és a Shang-Chiben is felbukkan majd.

Hirdetés

Wong mesélt kicsit a folytatás körüli problémákról, és az elhúzódott forgatásokról. Elmondása szerint Raimi több verziót is leforgatott egy-egy jelenetből, de valamilyen szupertrükkös sztoricsavar helyett, csak arról van szó, hogy a COVID miatt többször át kellett tervezni a dolgokat.

"Ezen a ponton Doctor Strange és a Multi-beosztás is lehetne a címe. Néha komoly gondok voltak. Olyan is előfordult, hogy három verziót forgattunk különböző jelenetekből a COVID miatt. Szóval nehéz, de már majdnem kész."

Az utolsó mondat megnyugtató lehet az MCU rajongók számára. A többletmunka ellenére a srácok hamarosan végeznek a forgatásokkal, és mehet az utómunka, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tényleg elkészül a produkció a most épp betervezett 2022 márciusi időpontra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)