Hirdetés

Rendőrt hívtak Bam Margerára, egyből be is vitték a rehabra

|

Floridában értesítették a hatóságokat egy "érzelmileg zavart" férfi miatt, kiderült, az új Jackass filmből kirúgott Bam Margeráról van szó.

Hirdetés

Nem alakul mostanában túlzottan fényesen Bam Margera élete. Először arra kérte rajongóit, bojkottálják a Jackass 4-et, mivel kirúgták a produkcióból. A film rendezője eztán távoltartási végzést kért vele szemben, majd Margera indított egy pert a kirúgása miatt. Beperelte Johnny Knoxville-t, Spike Jonze producert, a Paramount Pictures-t, az MTV-t és másokat is, összesen 39 oldalas keresetet sikerült összehozni.

A konfliktus úgy foglalható össze röviden, hogy Knoxville és Jonze 2019-ben aláírattak egy megállapodást Margerával, mely szerint az új Jackass film forgatása alatt minden nap tesztelni fogják alkoholra és drogokra a sztárt (Margera szerint egyébként konkrétan kényszerítették az aláírásra). A forgatás elindult, aztán megbukott az egyik ilyen teszten. Véleménye szerint azonban ekkora már leforgatott jeleneteket, kitalált ötleteket, szóval most kéri a jussát.

Hirdetés

A szövevényes ügy végül most nem a bíróságon, hanem a rendőrségen folytatódott, mivel lakossági bejelentés alapján a hatóság kiszállt a floridai St. Pete Beachben található Don CeSar Resort Hotelbe, ahol egy "érzelmileg zavart" férfihoz riasztották őket. Az illető nem más volt, mint Bam Margera. A bírósági határozat alapján Margerának rehabra kellett vonulnia, így a rendőrök egyből fogták is őt, és elszállították egy ilyen létesítménybe. Fontos megjegyezni, hogy Margera ellen senki sem emelt vádat, és nem is tartóztatták le. 

Nem túl merész állítás az, hogy Bam Margera mélyponton van, nemrég ráadásul felesége is kizárólagos felügyeleti jogot kért hároméves kisfiukra. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)