Hirdetés

Repülő-balesetben életét vesztette Joe Lara, Tarzan egyik megformálója

|

A színész mindösszesen 58 éves volt, ráadásul nem csak őt érintette a tragédia.

Hirdetés

Ha Tarzan szóba kerül, a legtöbben a Disney rajzfilmjére asszociálnak, vagy esetleg a magyar származású Johnny Weissmüllerre, pedig akad egy színész, aki szintén az őserdő hősének kérges bőrébe bújt, nem is egyszer. Joe Lara modellként kezdte a pályafutását, karrierjének nagy lökést adott az 1989-es, Tarzan Manhattanben című CBS tévéfilmben, amelyben ő kapta a főszerepet. Emiatt később,  az 1996-ban elrajtolt Tarzan sorozat (Tarzan: The Epic Adventures) címszerepére már abszolút logikus választás volt. Larát ezenkívül olyan filmekben is láthatta a közönség, mint Az éjszaka hevében, az Amerikai kiborg, A végzet markában és a Delta Force 4: Akció a Balkánon, utolsó szerepét a 2018-as Summer of '67-ben kapta. 

Hirdetés

Tragikus apropóból futottunk most végig a színész pályafutásán, ugyanis Joe Lara nemrég feleségével és öt másik emberrel együtt meghalt Nashville közelében, miután balesetet szenvedtek egy repülővel. A Cessna C501 a Tennessee állambeli Smyrna közelében lévő Percy Priest-tóba zuhant, miután körülbelül 11 órakor felszállt a Smyrna Rutherford megyei repülőtérről - áll a Szövetségi Légügyi Hivatal közleményében. Bár a Rutherford megyei mentőszolgálat munkatársai azonnal reagáltak, már nem tehettek semmit, nem maradtak túlélők. Jelenleg a helyreállítási munkálatok zajlanak. A körülmények egyelőre nem tisztázódtak. Lara csupán 58 éves volt, szerzőként és étrendguruként is tevékenykedő feleségével három éve házasodtak össze. 

Nyugodjanak békében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)