Hirdetés

Resident Evil: The Final Chapter - egy időre elhalasztva

|

Milla Jovovich, a Resident Evil filmek főhősnője váratlanul bejelentette, hogy késni fog a következő Kaptár mozi, viszont jó okuk van a csúsztatásra.

Hirdetés

Paul W.S. Anderson eddigi nyilatkozatai alapján arra készül, hogy a Resident Evil: The Final Chapter című epizóddal lezárja egy időre a filmes Resident Evil franchise-t, viszont a végjátékra az eredetileg kiszabottnál többet kell várnunk, tekintve Milla Jovovich friss bejelentését.

Milla (aki mellesleg Anderson felesége) Facebookon jelentette be a közösségnek, hogy a Resident Evil: The Final Chapter forgatását ismeretlen időre elcsúsztatták, mivel éppen a második gyermekét várja és nem gondolják úgy, hogy az áldott állapot kaszkadőrmunkával és zombigyilkolással keverve jó kombináció lenne.

Egyelőre nem erősítették meg, hogy mikor folytatódhatnak a munkálatok (a forgatókönyv állítólag már kész, bár lássuk be, ez a Kaptár filmek esetében nem sokat ad hozzá a végeredményhez), ahogyan azt sem, hogy pontosan miről fog szólni a Resident Evil 6 film, de Anderson és Milla szempontjából ezek most nem túl sürgős kérdések.

Mit gondoltok a Resident Evil franchise-ról? Elfér még pár mozi benne vagy elég volt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)