Hirdetés

A Disney szeretne Reszkessetek betörők! és Éjszaka a múzeumban rebootot

|

A Disney mihamarabb szeretne elkezdeni dolgozni a 20th Century Fox sorozatokkal, többet is feltámasztana közülük. Milliók sóhajtanak most fel szemüket forgatva.

Hirdetés

Egyelőre részleteknek híján vagyunk, de az már biztos, hogy a Disney vezetősége nagyon szeretné rebootolni mind a Reszkessetek, betörők!, mind az Éjszaka a múzeumban filmsorozatokat. Maga, a cég elnöke beszélt ezekről egy befektetői tárgyaláson, ahol egyébként a Disney+ streaming szolgáltatás díjait is megosztották a nagyérdeművel. 

Hirdetés

A cél az lenne, hogy a Reszkessetek, betörők!, az Éjszaka a múzeumban, a Tucatjával olcsóbb, és az Egy ropi naplója mind visszatérhessenek, méghozzá a Disney+ szolgáltatás keretein belül. Egyelőre nem tudni, hogy most akkor ezek filmek vagy sorozatok lesznek-e.

A fenti franchise-ok mindegyike a 20th Century Foxtól jött át a felvásárlás után.

"Azon is dolgozunk, hogy kihasználjuk a Fox tekintélyes címeit, hogy ezekkel gazdagíthassuk a Disney+ platformunkat."

A felsoroltak közül az Éjszaka a múzeumban a legerősebb a maga 540 millió dolláros amerikai bevételeivel. Őt követi a Reszkessetek, betörők! a 490 millió dolláros eredményével. Míg a szériák többségénél viszonylag könnyű folytatásokat kinyomni vagy akár rebootolni őket, azt nehéz elképzelni, hogy Kevinékkel mit csinálnak. 

Ti mit gondoltok, mit hoz majd nekünk ez a reboot mánia? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)