Hirdetés

Ezekre a Reszkessetek, betörők! videókra egyáltalán nem számítottunk

|

A Kevint alakító Macaulay Culkin mellett az egyik betörőt játszó Daniel Stern is elővette huszonöt évvel ezelőtti szerepét a Reszkessetek, betörők!-ből, az eredmény pedig elég félelmetes lett az eredeti filmhez képest.

Hirdetés

A Reszkessetek, betörők! gyakorlatilag elválaszthatatlan lett a karácsonytól, a film idén viszont különösen aktuális, ugyanis először huszonöt éve mutatták be a filmet, aminek egy-egy képkockája mindannyiunk retinájába beleégett. Az évforduló kapcsán két színész is újra felvette akkori szerepét, de ezúttal nem biztos, hogy nevetni fogunk rajtuk.

Macaulay Culkin egy frissen indult websorozat kedvéért lett ismét Kevin. A :DRYVRS-ben az önmagát alakító zenész, Jack Dishel utazik minden epizódban egy másik sofőrrel egy, a taxik alternatívájaként működő (fiktív) telekocsis szolgáltatással. Az első részben az azóta felnőtt, de a betörők támadásának traumáját igazán leküzdeni nem tudó, jogsi nélkül vezető Kevin fuvarozza Dishelt. A rész hamar elég sötét fordulatot vesz, de inkább nem lövöm le a poént, nézzétek:

Erre válaszolt egy rövid, házi készítésú videóval Daniel Stern, aki anno az egyik betörő, Marv szerepében szerencsétlenkedett és ordított egy hatalmas pókkal az arcán. A színész egyébként egy Reddites AMA-t is tartott a Reszkessetek, betörők! huszonötödik évfordulója kapcsán. Visszatérve a videóra, ebben a halálra rémült Marv szerepét vette fel, aki a társát, Harryt kéri, hogy segítsen neki megvédenie magát a betörőkre vadászó Kevintől. Persze ekkor már késő.

Ti egyébként szeretitek a filmeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)