Hirdetés

Alakul a Reszkessetek, betörők! reboot szereplőgárdája

|

A Saturday Night Live írói felelnek a forgatókönyvért, aminek persze örülhetnénk is, ha nem fájna nagyon, hogy megint egy klasszikust piszkálnak meg.

Hirdetés

Noha korábban szó esett róla, hogy Ryan Reynolds főszereplésével készülhet egy Reszkessetek, betörők! újragondolás, azonban arról jó ideje nem hallottunk már, helyette a Disney+-ra készülő reboot esetében vannak fejlemények. A Variety információi alapján ezt a produkciót Dan Mazer (Da Ali G Show, Az a bizonyos első év, Nagyfater elszabadul) rendezi majd Mikey Day és Streeter Seidell (Saturday Night Live) forgatókönyve alapján és a források alapján csupán koncepciójában hasonlít majd Macaulay Culkin karácsonyi őrületére, nem is ugyanaz lesz a címe.

Hirdetés

A főszereplő kis srácot (akinek vagy Kevin lesz a neve, vagy nem) a Jojo Nyusziban debütáló Archie Yates fogja játszani, aki a források szerint egy felbecsülhetetlen értékű örökség miatt háborúban áll majd egy házaspárral, akiket Rob Delaney (Deadpool 2, Csaló csajok) és Ellie Kemper (Koszorúslányok, Unbreakable Kimmy Schmidt) keltenek majd életre. 

Könnyen lehet, hogy nem kell készség szinten dobálni a facepalmokat, mert akár jó is lehet a koncepció, csak akkor meg kár Reszkessetek, betörők! rebootnak hívni. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)