Hirdetés

Star Wars: The Last Jedi - szó lesz Rey szüleiről is

|

Valamilyen formában hallani fogunk a főhősnő családjáról, de a rendező gyanúsan óvatosan fogalmazott ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

Az ABC Good Morning America című showjában volt vendég Rian Johnson, a Star Wars: The Last Jedi rendezője. Nyilván a legfontosabb kérdés az volt, hogy kiderül-e majd, kik voltak Rey szülei. A válasz nem volt teljesen egyértelmű.

Úgy néz ki, hogy Rey családja szóba fog kerülni a folytatásban, de amikor azt kérdezte az interjúztató, hogy "tisztázva is lesz, hogy kik a szülei?", akkor gyorsan elhallgatott.

Mivel a választ úgy kezdte, hogy "attól függ..." nem vagyunk róla teljesen meggyőződve, hogy kiderül-e a válasz. Mindettől függetlenül a The Last Jedi rengeteg titkot rejt majd.

"Az hogy miként beszélünk Rey szüleiről, hogy hogyan érzel ezzel kapcsolatban, és mi fog változni ebben, az egyike ezeknek"

- mondta a Star Wars VIII titkairól.

Jelenleg kismillió teória kering az interneten Rey szüleinek kilétéről, főleg mióta Daisy Ridley azt nyilatkozta, hogy "tök egyértelmű". Én a Kenobi vonalra szavazok. Ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)