Hirdetés

Rey tényleg visszatérhet a The Mandalorian harmadik évadában?

|

Sokan örülnének, mások épp bánkódnának Daisy Ridley visszatérése miatt, de egy valami mindenképp fontos: ne keverjük össze a pletykákat a teóriákkal.

Hirdetés

Érdekes megfigyelni, milyen viharos gyorsasággal alakulhat át egy hipotetikus eszmefuttatás, egy egyszerű teória pletykává, híreszteléssé, ha a Star Wars világáról van szó. Innen pedig már csak egy nagyobb lépés az, hogy egyesek tényként kezdjék kezelni az efféle felvetéseket. Valami ilyesmiről van most szó Rey és a The Mandalorian készülő, harmadik szezonja kapcsán.

Egyes oldalak ugyanis friss Star Wars pletykaként hozták el, hogy Daisy Ridley karaktere a The Mandalorian következő évadában visszatérhet, ezt pedig nyilván úgy lehet megoldani, hogy egy nagyobb, több mint két évtizedes időbeli ugrás után folytatódik a történt. Egyetlen pici bökkenő viszont akad itt.

Hirdetés

Technikailag tényleg könnyen megoldható lenne egy ekkora ugrás. A The Mandalorian második szezonjának évadzárója egyfajta befejezésnek is felfogható (vigyázat némi spoiler jön), mivel a kis Grogu és Din Djarin útjai elváltak, az apró zöldséget elvitte Luke Skywalker. Ha tényleg ugranánk egy nagyot az időben, akkor az a főhős, Pedro Pascal karaktere esetében nem jelentene gondot, elvégre szinte mindig sisak van a fején. Könnyű lenne azt is megmagyarázni, miért nem szerepel már a folytatásban Gina Carano. Grogu valószínűleg Luke saját új jedi templomában tanult, melyet Ben Solo, azaz Kylo Ren pusztított el, de ha korábban egy templom felszámolását túlélte a kis lény, akkor akár itt is megúszhatta a robbanást. Éredekes lehetne azt látni, ahogy Rey és Grogu együtt alapítanak új rendet és kezdik meg a galaxis erőhasználóinak képzését. 

De akkor térjünk is rá arra, hogyan született ez a "pletyka": a Giant Freakin Robot lehozott egy híresztelést (tehát itt még tényleg pletykáról van szó), mely szerint Daisy Ridley jelenleg is tárgyal a stúdióval arról, hogy valamilyen Star Wars projektben visszatérjen majd, mint Rey. Ezt követően az Inverse hozott le egy cikket erre az írásra hivatkozva, melyben azt kezdték el boncolgatni, hogy Rey akár a The Mandalorian folytatásában is felbukkanhat. Végezetül a Movieweb írt az egész történetről, az ő tálalásukban azonban már Rey The Mandalorian-béli felbukkanása is pletykaként jelent meg. Aki tehát nem járta végig az egyes cikkekben szereplő hivatkozások hosszú sorát, könnyen hihette azt, hogy egyes források szerint tényleg potenciális esélye van Rey ilyen módon történő visszatérésének.

A valóság azonban az, hogy az Inverse írói agyaltak egy kicsit, a Movieweb pedig rájátszott egy picit a helyzetre. Tanulság: tessék megnézni mindig a hivatkozásokat is, sokat segítenek, ha az ember rendesen el akar igazodni a világszőttesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)