Hirdetés

Rian Johnson köszöni, ő büszke a Star Wars VIII-ra

|

Lassan 5 éve már, hogy megjelent a mozikban a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik, és ugyan a rajongók még mindig vitatkoznak annak értékéről, a rendező büszkébb a produkcióra, mint valaha.

Hirdetés

Amikor a Disney bejelentette, hogy előáll egy új Star Wars filmtrilógiával, a legtöbben egy biztosra játszó, egyszerű sztorira számítottunk, ami elszórakoztat majd minket pár órán keresztül. Ezt a feltételezésünket Rian Johnson az üvegen keresztül dobta ki az ablakon.

Az utolsó Jedik volt a folytatástrilógia középső filmje, és olyan témákat feszegetett, mint a mitológiák értéke és a hősök nagysága. A sztori és a tálalás közel sem a megszokott Star Wars élményt hozta, így megosztotta annak közönségét.

Hirdetés

A film 91 százalékos kritikusi pontszámon áll, míg a közösségi értékelése 42 százalék a Rotten Tomatoeson. Ahány ember, annyi vélemény, így az Empire kapva kapott az alkalmon, hogy a rendezőt, Rian Johnsont is kikérdezze a filmről.

"Én még büszkébb vagyok rá, mint 5 évvel ezelőtt. Úgy éreztem, hogy lehetetlen úgy hozzányúlni a Star Warshoz, hogy nem gondolsz a mitológiára, amivel felnőttünk, és hogy az a mitológia, az a történet hogyan hatott ránk. A célom nem az volt, hogy széttépjem azt a mitológiát, hanem hogy leássak annak alapjához. Remélem, hogy végül a film egy megerősítésévé vált annak, hogy mekkora ereje van a Star Wars-nak az életünkben."

A Star Wars VIII-nak minden pillanata vitatható, de az nem, hogy valami újat hozott a franchise-ba. Azt, hogy ezt ki hogyan értékeli, már mindenki eldöntheti magában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)