Hirdetés

Rian Johnson megerősítette, hogy még mindig dolgoznak az új Star Wars trilógián

|

Noha még nem tudni, pontosan hogyan szeretné megvalósítania Lucasfilm ezeket a mozikat, de Johnson szerint jelenleg is folyik a munka.

Hirdetés

A megosztó fogadtatású, de a kasszáknál jól teljesítő, Rian Johnson által jegyzett Az utolsó jedik után felröppent a hír, hogy a rendező még egy trilógiát dirigál majd. A Solo bukása miatt a Disney kissé behúzta a féket a Star Wars-vonaton, és csönd lett a Johnson-féle filmek háza táján, mígnem a rendező nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy tárgyal a Lucasfilmmel, és szeretné, ha megvalósulhatna a projekt. 

Hirdetés

Jelenleg is zajlik legújabb filmje, a Tőrbe ejtve promóciója, és az alkalmat kihasználva volt, aki rákérdezett, hogy mi a helyzet Star Wars-vonalon. A rendező kicsit meg is lepődött korábbi szavain, és korrigálta magát. Elmondta, véletlenül sugallta azt, hogy bizonytalan a trilógia sorsa, erről szó sincs. Az nem kérdés, hogy megvalósul-e az általa rendezett három Star Wars film, csak az, hogy mikor és milyen módon. Azt is hozzátette, hogy nagyban zajlanak az előkészítési munkálatok ezeken a filmeken, erről tárgyalnak éppen a Lucasfilmmel.

Fellélegezhetnek tehát Az utolsó jedik rajongói, akiben pedig kérdés volt, hogy hogyan tovább a Skywalker kora után, az most kapott egy elég egyértelmű kapaszkodót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)