Hirdetés

Rian Johnson továbbra is szeretné összehozni a saját Star Wars trilógiáját

|

A rendező Kathleen Kennedy-vel is tárgyalt az ügy érdekében.

Hirdetés

A 2015-ös Star Wars: Az ébredő Erő (J.J. Abrams rendezésében) a nosztalgia és a franchise szeretete miatt sokak szívéhez találta meg az utat, azonban Rian Johnson két évvel később bemutatott folytatása, Az utolsó Jedik már jóval megosztóbb volt. De még mindig jobb fogadtatásban részesült, mint a trilógia 2019-es záródarabja, a szintén Abrams által összehozott Skywalker kora, amelyet a komplett franchise legrosszabb darabjának tart a közvélemény.  

Johnson büszke is a filmjére, és a Lucasfilm-Disney duó sem ábrándult ki belőle, sőt úgy volt, hogy elkészítheti a saját trilógiáját, amely már nem a Skywalker családdal foglalkozna. Azóta csend volt a projekt körül, pusztán tavaly kaptunk egy helyzetjelentést arról, hogy továbbra is tervben van a dolog

Rian Johnson közben összehozta az Agatha Christie adaptációnak is beillő Tőrbe ejtvét, mi több, azóta már a folytatást is a Netflix számára, de a következő Star Wars filmjéről még mindig nem derült ki semmi.

Hirdetés

Egészen mostanáig, amikor is Johnson a Variety Awards Circuit Podcastjában mesélt kicsit arról, hol tart a saját Csillagok háborúja trilógiája: 

"Beszéltem Kathyvel [Kathleen Kennedyvel] erről, és még mindig beszélünk róla. Olyan csodálatos élmény volt Az utolsó Jedik forgatása... Ez teljesen az időbeosztás kérdése. Számomra azé, hogy ezt [a Tőrbe ejtve 2-t] kihozzam, és megcsináljam a következőt... a válasz az, hogy nem tudom".

Daniel Craighez hasonlóan ugyanis Johnson is aláírt még egy Tőrbe ejtve-részre a Netflixhez, szóval adja magát a kérdés, hogy ilyen elkötelezettségek mellett megvalósul-e egyáltalán az új Star Wars filmje a jövőben. A rendező reakciója a következő volt: 

"Istenem, remélem".

A Lucasfilm és a Disney kettőse mindenesetre nem iparkodnak bármilyen moziba szánt alkotással helyettesíteni Johnson projektjét, ugyanis míg a Disney+-ra sorra jönnek a tartalmak, addig a filmes szekció tetszhalottnak érződik: noha Patty Jenkins és Taika Waititi is dolgozik a saját elképzelésén, azonban egyikkel kapcsolatban sincs túl sok jó hírünk. Jenkins spin-offja, a Rogue Squadron nemrég kikerült a premiernaptárból, és Waititi Star Warsa is legjobb esetében 2023-ban várható. Az, hogy a Marvel Studios feje, Kevin Feige is dolgozik egyen, továbbra is csak pletyka. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)