Hirdetés

Megvan, mikor kezdődik a Rick & Morty 4. évada

|

Alig néhány hét választ el bennünket kedvenc párosunk visszatérésétől.

Hirdetés

Rick & Morty rajongók ezrei követelték már, hogy az írók adják tudtukra a negyedik évad premierjének dátumát. Tegnap végre elérkezett az idő, amikor az Adult Swim bejelenthette a nagy napot.  A hónapot ismertük, csak a nap volt kérdéses.

Hirdetés

A lenti posztból tudjuk, hogy a negyedik évad első része már november 10-én befut majd. A dátum alatt egy rövidke trailert is láthattok, aminek köszönhetően belepillanthattok a ránk váró kalandokba.

Dan Harmon és Justin Roiland, a sorozat atyjai korábban már elmondták, hogy a harmadik és negyedik évad közti szünet volt a legnagyobb, és remélhetőleg soha többé nem kell ennyit Rick és Morty nélkül maradnunk. Legyen nekik igazuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)