Hirdetés

A Rick and Morty társalkotója bocsánatot kért a sértő videója miatt, és eltűnt Twitterről

|

Előástak Dan Harmon egy évtizeddel ezelőtti sorozat pilot epizódját, ami hamar komoly gondokat okozott.

Hirdetés

Dan Harmon még 2009-ben készített egy Dexter (a sorozatgyilkos, nem a tudós gyerek) paródiát Daryl címmel. Ez a videó kifejezetten a Showtime-nak, illetve az ő közönségüknek készült, és figyelmeztette a nézőket is arra, hogy ezt nehéz lesz feldolgoznia az egyszeri arra tévedőnek.

Hirdetés

A videóban látható, ahogy Dan Harmon (Daryl karakterét alakítva) több jeleneten keresztül is illetlenül viselkedik babákat ábrázoló bábukkal. Az anyagot később 2012-ben eltávolította, most viszont előkerült, és azonnal elkezdték bombázni őt a Twitteren. Harmon profilja azóta már fel sem bukkan a keresési találatok között.

A sértett közönség röviddel a hisztéria kitörése után hivatalos bocsánatkérést kapott Harmontól és az Adult Swim csapatától. Utóbbi képviselői elmondták, hogy Dan 2009-es sértő humora nem összeegyeztethető az Adult Swim értékeivel. Azért nem kell egy újabb James Gunn ügyre készülni, mivel a bocsánatkérések után úgy tűnik rendezték a dolgot.

"Dan elismerte a hibáját akkor, és elnézést kért. Tökéletesen érti, hogy nincs helye ilyen tartalomnak nálunk."

Harmon elmondta, hogy ő is ízléstelennek tartotta a videót és saját maga szedte le. Szerinte senkinek nem lenne szabad látnia és bocsánatot kért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)