Hirdetés

Rick and Morty - a sorozat kitalálója próbál nem foglalkozni a bunkó rajongókkal

|

A rajongók egy hangos kisebbségének elég lehangoló véleménye volt a Rick and Morty harmadik évadáról, de Dan Harmon szerint kicsit túlzásba vitték a negatív hangulatkeltést.

Hirdetés

Nemrég zárult le a Rick and Morty harmadik évada, aminek én személyesen a fináléját elég gyengének éreztem, előtte viszont a széria történetének legjobb epizódjai közül is láttunk néhányat, így szerintem nem panaszkodhatunk. Vannak viszont, akiknek kifejezetten csalódást okozott a másfél éves várakozás után megérkező szezon és ennek nem feltétlenül a legjobb módon adtak hangot. A sorozat egyik ötletgazdája, Dan Harmon nemrég bevallotta, egykor ő is hasonlóan viselkedett, mégsem ért egyet a fanyalgókkal.

Hirdetés

Harmon a Polygonnak nyilatkozott nem sokkal azt követően, hogy nyíltan elítélte azokat, akik az írói csapat új tagjait kezdték zaklatni, elsősorban a nemrég csatlakozott női tagokat okolták a sorozat általuk vélt minőségvesztéséért. Szerinte persze valahol elkerülhetetlen, hogy néhány nem odaillő hang is keveredjen a műsor körüli beszélgetésbe.

"Tudom, hogy vannak toxikus hangok a rajongótáborban, hiszen egy népszerű műsorról van szó, aminek néhányan a megszállottjai lettek. Próbáljuk mindegyik évaddal felülmúlni az előzőt. Ha a harmadik butább volt, mint az előzőek, nem szándékosan volt. Talán én lettem hülyébb! Nem lehet igazán vitatkozni valakivel arról, hogy az egyik évad jobban tetszett neki, mint a másik"

- mondta azokról a panaszokról, amik szerint a legújabb szezon kevésbé szól intelligens témákról, mint az alkoholista szupertudós és unokája korábbi kalandjai.

Ezzel együtt Harmon nem hagyja, hogy túl nagy befolyással legyenek rá a Rick and Morty legvadabb rajongóinak hozzászólásai, ezért pedig gyakran hosszabb időre ki is vonul a közösségi média világából.

"Talán egy kicsit túlságosan is belegabalyodtak - és nem mondom, hogy baj, hogy ennyire a szívükön viselik a műsor sorsát -, de bennük nem igazán bíznék azzal kapcsolatban, hogy mi vicces, hiszen eleve bizalmatlanul állnak a munkánkhoz. (...) Nézzétek, én is voltam ilyen srác, aki az öklét rázva bizonygatta, hogy melyik Star Wars film jobb a másiknál. Ameddig tovább csinálhatom, utálkozzanak csak, amennyit szeretnének"

- fejtette ki.

Annyiban pedig valószínűleg igaza van, hogy a harmadik évad nézettségi rekordokat döntött a műsort gyártó Adult Swim csatornáján, így nem lehetett nagy baj a legutóbbi szezonnal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)