Hirdetés

A D&D világába megy a Rick és Morty

|

A hamarosan érkező képregénysorozat arról mesél majd, hogy miért is annyira király a Dungeons & Dragons világa.

Hirdetés

Amíg várjuk a Rick és Morty következő évadát, egy képregény-minisorozattal tölthetjük el az időt, amiben a rajzfilm főszereplői fognak belekavarodni a világ egyik legkedveltebb fantasy világába. A Rick and Morty vs. Dungeons & Dragons sorozatért nagy nevek felelnek majd.

Hirdetés

A sztorit a Szél neve írója, Patrick Rothfuss és a D&D képregény-veterán Jim Zub írják majd, a rajzolásért pedig Troy Little felel. A széria valamikor 2018. augusztusában fog megjelenni.

A történet szerint Morty Ricktől érdeklődik a mostanában felbukkant D&D láz okáról. Mivel Rick akar lenni a tökéletes nagyapa, így azonnal fogja az egész családot és elviszi őket egy varázslatos túrára a szerepjáték kazamatáiban. A fenti képről ki lehet következtetni, hogy milyen jól is fog ez elsülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)