Hirdetés

Rick and Morty - figuraként is megvásárolhatjuk Pickle Ricket

|

A C-137-es dimenzió legzseniálisabb tudósa és egy uborka találkozása akkora sikernek bizonyult, hogy a Funko rögtön két változatban is figurát mintázott róla.

Hirdetés

A Rick and Morty az egyik legkirályabb vígjátéksorozat, ami jelenleg a tévében megy, így nem meglepő, hogy még az olyan cégóriások is szeretnének szívesen kerülnek vele kapcsolatba, mint a McDonald's. A harmadik évad pedig egy új kedvencet is hozott, aki az Adult Swim sorozatával már korábban is dolgozó Funkót is ismét megihlette.

Hirdetés

Természetesen a harmadik részben látott Pickle Rickről van szó, akit nem magatehetetlen uborkaformájában örökített meg a gyűjthető figurák gyártója. Az egyik változat a patkányok elleni harchoz használt fúrókkal, míg a másik a Jaguar ellen bevetett lézerrel ábrázolja kedvenc alkoholista tudósunkat. A Rick and Morty harmadik évada egyébként ezen a héten szünetel, aztán pedig még négy epizód vár ránk ebben a szezonban.

Nektek hogy tetszenek az új figurák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)