Hirdetés

Rick and Morty - július végén folytatódik a harmadik évad, itt a trailer

|

Az április elsején kiadott első rész után majdnem négy hónappal megy tovább a Rick and Morty harmadik évada, aminek az új trailere néhány őrült új kalandot vetít előre.

Hirdetés

Másfél év várakozás után április elsején meglepett minket az Adult Swim a Rick and Morty harmadik évadának első részével, de akkor nem árulták el, mikor kapjuk meg a szezon hátralévő részét. Nemrég végre ez is kiderült, mikor egy új előzetest kaptunk.

Hirdetés

A friss kedvcsinálóban többször látunk egy Mad Max-világot, néhány jelenet feltűnik a korábban kezdetleges formában megmutatott részből, ahol Rick egy savanyú uborkába ülteti át a tudatát, illetve a multiverzum kapcsán is akad néhány utalás. Justin Roiland és Dan Harmon karaktereiből nem csak kiborg változatokat, hanem fura zöld klónokat is láthatunk, úgyhogy biztosan lesz néhány érdekes új sztoriszál a harmadik évadban is. Az új epizódokat július 30-án kezdi vetíteni az Adult Swim, idővel remélhetőleg ezek is bekerülnek majd az ingyenesen streamelhető részek közé.

Ti melyik sztoriszálak folytatását várjátok legjobban az új Rick and Morty részek kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)