Hirdetés

Elképesztően vicces büntetést kapott a Rick and Morty-autó

|

Mivel a Rick and Morty ajándéktárgyakat áruló furgon kinézete sem mindennapi, egy egyszerű közúti kihágást bizonyító fotón is röhejesen tud kinézni.

Hirdetés

Ugyan az internettől valószínűleg az elégségesnél sokkal több ingyen marketinget kap a Rick and Morty, azért az Adult Swim is népszerűsíti a sorozatot a saját őrült módszereivel. Útjára indítottak például egy Rickmobile kocsit is, ami az Egyesült Államok különböző sarkaiban árusítja a sorozathoz kapcsolódó cuccokat és hozza össze a rajongókat.

Hirdetés

De hogy kellően őrült legyen a kocsi, tényleg megépítették Rick Sanchez mását az autó hátsó részének borítására, hogy a forgalomban is felvidítsák vele a rajongókat és összezavarjanak mindenkit, aki nem ismeri a vígjátékot. Egész pontosan így néz ki:

A Rickmobile-lal Deleware államban járva viszont elfelejtették befizetni az autópálya használatának díját, a büntetésről szóló levélen pedig kaptak egy, az automatikus kamera által készített fotót is a járgányról, ami elképesztően vicces lett, hiszen az autó helyett inkább csak a részeges tudós feje látszik rajta.

A büntetést egyébként egy rajongó kifizette a tévécsatorna helyett, ami talán kicsit túlzás, akármennyire is zseniális a sorozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)