Hirdetés

Rick and Morty - megjelent a harmadik évad első epizódja

|

Nem csalás, nem ámítás! Az Adult Swim a sorozat humorához illően április elsején mutatta be a várva várt harmadik évad első részét.

Hirdetés

Figyelmeztetésképpen minden ilyen hírben szoktam írni, hogy TÁ-val hatalmas és rendkívül elfogult rajongói vagyunk a Rick and Morty-nak, viszont szerencsére az IMDB és a kritikusok is egyetértenek velünk abban, hogy ez a sorozat valószínűleg az egyik legjobb dolog, ami az utóbbi években a televízióban történt. A rajongók már hihetetlen hosszú ideje várják a harmadik évadot, az Adult Swim pedig annyi átverés után stílszerűen április elsején mutatta be a legújabb részt.

Rengeteg Twitteres poénkodás után az Adult Swim végül a livestream oldalán kezdte el végtelenítve ismételni a harmadik évad első epizódját, habár azóta már nem úgy néz ki, mintha működne a stream. Ettől függetlenül persze biztosak vagyunk benne, hogy az elkövetkező napokban meg lehet majd más módon is nézni az egészet, persze kinézzük az Adult Swimből, hogy ez is csak egy vicc volt.

Egyébként az epizód maga a második évad elképesztő cliffhangerét folytatja, szóval aki nem látta eddig a sorozatot, az valószínűleg egy kicsit eltévedve érzi majd magát. Persze talán mondani sem kell, hogy erősen ajánlott a sorozat bepótlása! Az Adult Swim szerint a harmadik évad hivatalosan idén nyáron jelenik meg.

Ti bírjátok a Rick and Morty-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)