Hirdetés

Kérdéses a Rick és Morty jövője

|

Az alkotók még el sem kezdtek dolgozni a negyedik évadon.

Hirdetés

Ahogy telik az idő, úgy lesznek egyre feszültebbek a Rick és Morty rajongók, akik Twitteren járnak Dan Harmon nyakára, hogy ugyan kezdje már el összerakni a sorozat negyedik évadát.

Hirdetés

Harmon azonban elmondta, hogy egyetlen oka van annak, hogy a kreatív csapat még nem kezdett el dolgozni a folytatáson, ez pedig az, hogy az Adult Swim még mindig nem rendelte meg a következő szezont. Hogy a stúdiónál mit gondolkoznak ennyit az elképesztően népszerű sorozat folytatásán, az továbbra is rejtéy, de az alkotók szerint legalább másfél éve van szükség ahhoz, hogy teljes egészében összerakjanak egy új évadot, így ha holnap meg is kötnék az üzletet, leghamarabb 2019 végén térhetnének vissza hőseink a képernyőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)