Hirdetés

Ennél a koncertvideónál nem lesz ma zseniálisabb az interneten

|

Mémek, mashupok és bárgyú tréfálkozások helyett a 80-as évek pop-jófiúja bevállalta az élő zúzdát. Nem gaming tartalom, de kötelező megnézni.

Hirdetés

Ki emlékszik még Rick Astleyre? A vörös kissrác a nyolcvanas évek egyik tinipop-sztárja volt, habkönnyű dalokkal, higanymozgással, szirupos refrénekkel, ahogy azt kell. A korszak végével eltűnt a köztudatból, aztán az internetezés hőskorában tért vissza mém formájában.

A dalai ugyanis (valószínűleg) annyira felhúztak egyeseket, hogy kitalálták a Rickrolling fogalmát: ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy bármilyen videóba (zeneibe vagy akár teljesen más témájúba) egyszerre csak belevágták az idétlenül táncoló Astley-t és a Never Gonna Give You Up című slágert. Születtek is videók, mémek és egyéb "rikeszlis" humorbombák rendesen, leginkább a kétrezres évek legelején.

Most pedig a semmiből érkezett egy videófelvétel, ahol a Nirvana egykori dobosa, Dave Grohl vezetésével a mai idők egyik legnagyobb arénarock-bandájaként működő Foo Fighters koncerten a rockerek hatalmas meglepetése és ovációja közepette felbukkan maga Rick Astley, hogy a fiúk által metalosított alapokra kiválóan, vigyorogva énekelje el az ikonikus popdal jól ismert sorait. Ahogy a puha slágerek egykori királya a "Come on you motherf***ers" kiáltással indít, az már önmagában megérne egy Grammyt, de érdemes a Foo Fighters tagok önkéntelen vigyorba torzult arcát is figyelni a buli alatt.

Köszönjük a figyelmet, megyünk is vissza a gamescom hírek világába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)